Consultora social especialitzada en l’àmbit dels serveis socials i acció comunitària.

Des de l’any 2017 em dedico a enfortir l’orientació comunitària dels serveis socials realitzant formació, supervisió, recerca i acompanyament a projectes i serveis de l’administració local.

He elaborat documents de referència com el “Marc d’intervenció comunitària dels serveis socials de Barcelona” (2017, amb Ernesto Morales) i el “Document de bases per a un Marc de referència de la intervenció comunitària als serveis socials bàsics” (2021, amb Marta Ballester).

Sóc consultora amb un fort sentit de servei públic gestat durant els més de 20 anys treballats a l’administració local, principalment als serveis socials bàsics i, en la darrera etapa, impulsant programes d’actuació municipal en l’àmbit de l’economia social, l’economia de les cures i les economies comunitàries.

M’apassionen els processos d’organització col·lectiva professionals i comunitaris que construeixen un món millor sense deixar ningú enrere.

L’enfortiment de la comunitat forma part del meu propòsit vital, i per això, en l’àmbit personal, he estat implicada en diversos projectes comunitaris d’intercanvi i consum agroecològic, emprenedoria femenina col·lectiva i habitatge cooperatiu rural, entre d’altres.

Els darrers anys, enfront de la crisi eco-social que vivim, sento cada vegada més la necessitat d’assentar les bases per a la cohesió i la resiliència comunitària des d’una perspectiva de justícia social. Aquesta qüestió junt amb la de la ruralitat, han esdevingut per mi nous àmbits a aprofundir.

Clàudia Manyà.
Diplomada en Educació Social. 
Màster Oficial d'Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania. 
Estudis de Sociologia i Treball de processos.
Clàudia Manyà

Diplomada en Educació Social.
Màster Oficial d’Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania.
Estudis de Sociologia i Treball de processos.

Amb qui compto

Son les persones amb qui configuro equip quan l’encàrrec ho requereix, per la seva dimensió i complexitat, i amb qui comparteixo una visió i un mateix enfocament metodològic
Noe Sotus

Noe Sotus

Compto amb més de 15 anys d’experiència en l’organització comunitària, l’acompanyament i facilitació de grups i la gestió de projectes. He treballat amb comunitats territorials diverses, amb el col·lectiu de persones amb diagnòstics de salut mental i en projectes d’enfortiment i inclusió organitzacionals. Actualment em moc entre el disseny de processos comunitaris i l’acompanyament a organitzacions en aspectes de governança, visió sistèmica, cures i facilitació de conflictes.

Laura Capdevila

Laura Capdevila

Tècnica de projectes de transformació social i comunitària.
Especialitzada en el disseny, planificació, desenvolupament, avaluació i justificació de projectes d’intervenció social i comunitària en diferents àmbits (ambiental, urbanístic, educatiu, economia social i solidària…), així com en processos de participació ciutadana. Àmplia experiència en el disseny i execució de jornades d’acció comunitària.

Amb qui col·laboro

Son organitzacions amb qui intercooperem en projectes concrets per afrontar nous reptes i sumar experteses

Cooperativa MARGES Cooperativa de consultoria social especialitzada en acció comunitària.
Fundació iSocial Fundació nascuda per iniciativa de diverses entitats del tercer sector social.